Select Page

IRI skupina

           

O projektu

KRATKI OPIS

Jadranski RZC STEM osmišljen je kao regionalni znanstveni centar u kojem će se razvijati suvremeni modeli učenja, strategije poučavanja i druge odgojno-obrazovne aktivnosti u području STEM-a, IKT-a, poduzetništva i aktivnog građanstva.

 

CILJ PROJEKTA

Cilj projekta je doprinijeti stvaranju okruženja, sadržaja, alata, aktivnosti i mogućnosti za razvoj i jačanje STEM, IKT, poduzetničkih i građanskih kapaciteta, kompetencija, vještina i znanja učitelja, drugih odgojno-obrazovnih radnika te učenika osnovnih škola, a uključivo i indirektno kod drugih razvojnih i obrazovnih dionika i korisnika na prostoru Jadranske Hrvatske.

IRI – istraživačko-razvojno-inovacijska skupina

Cilj je istražiti modele najbolje prakse, ali i stvoriti vlastita inovativna rješenja i modele uspostave ekosustava izvrsnosti koji će se temeljiti na jasnim financijskim, ekonomskim, društvenim i drugim ciljevima, okvirima i modelima uključivanja relevantnih dionika izvrsnosti te njihove dugoročno održive i za sve dionike poticajne suradnje i partnerstva.

Osnovna svrha istraživačko-razvojno-inovacijske radne skupine jest rad u tri područja:

Istraživanje

društveno, znanstveno, industrijsko, razvojno, marketinško/tržišno

Razvoj

eksperimentalni, organizacijski, institucionalni, poslovni, lokalni, regionalni

Inovacije

tehnološke, procesne, metodološke, organizacijske, poslovne, marketinške

Ciljevi IRI radne skupine su:

  • IUspostaviti repozitorij materijala sa primjerima dobre prakse u radu s potencijalno darovitom i drugom djecom u odgojno-obrazovnom sustavu RH (dokumenti, programi, projekti, kurikulumi izvanškolske i izvannastavne aktivnosti)
  • IProvoditi istraživanja u području odgoja i obrazovanja, a koja će doprinijeti uspostavi kvalitete u radu s visokomotiviranom i potencijalno darovitom djecom te dizajniranje inovativnih pristupa u mentoriranju
  • IIzraditi razvojni plan na području na kojem se provodi Jadranski RZC STEM, i šire, a koji će voditi razvoju i inovacijama u području odgoja i obrazovanja, na dobrobit svih dionika i na nacionalnoj razini. Ciljane skupine su učenici, odgojno-obrazovni djelatnici, te uža i šira zajednica.

Prijavite se kao

Pojedinac

Tim

do pet članova, prijavljuje se samo voditelj tima

Udruga, ustanova i institucija

potpis partnerskog ugovora o suradnji s Jadranskim RZC STEM

Zainteresirani potencijalni suradnici

tvrtke, lokalna i regionalna zajednica

Prijave traju

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Način prijave

Prijavite se kao pojedinac ili predstavnik tima, udruge, ustanove ili institucije popunjavanjem obrasca.

Uvjeti prijave

  • RObjasniti svoju motivaciju za sudjelovanje u IRI radnoj skupini
  • ROsmisliti i provesti istraživanja u području odgoja i obrazovanja, a koja će biti usmjerena na izazove u radu s potencijalno darovitim i ostalim učenicima te njihova rješenja
  • RIzraditi razvojni plan na području na kojem se provodi Jadranski RZC STEM, i šire, a koji će voditi razvoju i inovacijama u području odgoja i obrazovanja, na dobrobit svih dionika. Ciljane skupine su učenici, odgojno-obrazovni djelatnici, te uža i šira zajednica.

Rok za prijavu po ovom natječaju je 10. lipnja 2023. godine do 23.59 sati nakon čega će poveznica biti zatvorena.

Podrži izvrsna.hr

Daj nam svoje mišljenje! Odvojite malo vremena i podijelite s nama vaše prijedloge, ideje ili postavite pitanje. 

    Javite nam se još danas!