Select Page

Nazorov podcast: Dado Lelas

Nazorov podcast: Dado Lelas

Pogledajte novi Nazorov podcast s gostom Dadom Lelasom, dugogodišnjim humanitarcem te predsjednikom udruge MoSt, s kojim su naši članovi multimedijske skupine razgovarali o važnosti humanitarnog rada te promicanja tolerancije, solidarnosti i empatije. Na ovaj način želimo približiti mladima altruizam te ih potaknuti da se i sami uključe u volonterski rad.

Podcast je snimljen uoči proslave 25. godišnjice udruge MoSt, kao i organizacije višegodišnje i najstarije humanitarne akcije na području grada Splita: „A di si ti?!“, u kojoj sudjeluju i volonteri naše škole. Sav prikupljen prihod akcije namijenjen je isključivo za potrebe korisnika Centra za bekućnike kao i za održavanje i uređenje prostora. Udruga MoSt, osim područja djelovanja Centra za beskućnice/ke, također djeluje i u okviru Centra podrške za djecu i mlade s problemima u ponašanju, Centra znanja za društveno uključivanje i smanjenje siromaštva te Centra za razvoj volontiranja u zajednici. Udruga je osnovana 1995. godine s ciljem unaprjeđenja života djece, mladih, osoba koje žive u siromaštvu te beskućnika.

Osim razgovora o temama vezanim uz humanitarnu djelatnost, također smo saznali i druge zanimljivosti iz života našeg svestranog gosta.

Podrži izvrsna.hr

Daj nam svoje mišljenje! Odvojite malo vremena i podijelite s nama vaše prijedloge, ideje ili postavite pitanje.

Javite nam se još danas!