Select Page

ENTER – otvorene su prijave za predavače!

ENTER – otvorene su prijave za predavače!

Poštovani,

pozivamo Vas na međunarodnu znanstveno-stručnu konferenciju ENTER- obrazovanje i povezane industrije u organizaciji Centra izvrsnosti Splitsko-dalmatinske županije.

KONFERENCIJA ĆE SE ODRŽATI RADISSON BLU RESORT & SPA, SPLIT; 2. – 4. STUDENOGA 2023.

Ovogodišnja konferencija predstavlja povratak korijenima ideje nastanka CI SDŽ, stoga i nosi naziv √ENTER konferencija – Izazovi u radu s darovitima i visokomotiviranima. Naime, ENTER konferencija nastala je na temeljima konferencije Izazovi u radu s darovitom djecom i mladima, a kroz dvije godine provedbe imali smo priliku vidjeti što naše odgojno-obrazovne djelatnike zanima i s kojim ciljem oni dolaze na ENTER konferenciju. Stoga ove godine naglasak stavljamo na stečeno iskustvo u radu s darovitima i visokomotiviranima i primjere dobre prakse s područja RH, kako bismo utemeljeni i izgrađeni sustav nastavili zajedno nadograđivati.

Ovim putem pozivamo sve vas, postanite dio programa √ENTER konferencije i prijavite se kao:

  • predavači na pozornicama 1 i 2

– predavanja se grupiraju u sekcije Znanost i razvojni planovi, Inovativni pristup u radu s darovitima i Primjeri dobre prakse rada s darovitima, u četiri osnovna područja: STEM, IKT,  PAG i socio-emocionalna podrška.

  • voditelji radionica

–  radionice se također grupiraju u četiri osnovna područja: STEM, IKT,  PAG i socio-emocionalna podrška. Cilj radionica je razvoj praktičnih vještina odgojno-obrazovnih djelatnika, a očekujemo primjere dobre prakse razvijene u posljednjih nekoliko godina, s naglaskom na razvoj potencijala visokomotiviranih i potencijalno darovitih učenika.

  • Poster sekcija

– Cilj je predstavljanje projekata namijenjenih visokomotiviranim i potencijalno darovitim učenicima

 

PRIJAVE ZA ENTER KONFERENCIJU OTVORENE SU DO 15. RUJNA 2023. GODINE.

Prijavljujete se popunjavanjem obrasca za prijavu na hrvatskom ili engleskom jeziku u kojem se nalaze detaljne upute za prijavu.

Sve detalje o konferenciji i prijavama možete pronaći na https://enter.izvrsna.hr/

a za sva pitanja javite nam se na anamajic@ci-sdz.hr

Podrži izvrsna.hr

Daj nam svoje mišljenje! Odvojite malo vremena i podijelite s nama vaše prijedloge, ideje ili postavite pitanje.

Javite nam se još danas!