Select Page

Nazorov podcast s rasplesanim profesorima

Nazorov podcast s rasplesanim profesorima

Pogledajte novi Nazorov podcast s rasplesanim profesorima koji su na ovogodišnjem maturantskom plesu izveli plesno-pjevnu točku iznenađenja za svoje učenike. U videu možete vidjeti i čuti što neki od aktera kažu o detaljima „iza pozornice“.

Gosti našeg podcasta su: ravnateljica Ankica Kovač koja je podržala izvedbu te je aktivno u njoj sudjelovala, zatim profesorica matematike Ana Sviličić-Jutronić koja je pokrenula cijelu ideju nastupa te je osmislila plesnu koreografiju, profesorica glazbene umjetnosti Ivana Beretin Mornar koja je zaslužna za osmišljavanje pjevnog dijela nastupa, profesor geografije Marin Borzić koji je kao bivši učenik ove škole povezao nekadašnju himnu Nazora i ovogodišnju točku te dvoje maturanata Tara Bo Božiković i Mario Olujić koji su cijelu izvedbu vidjeli uživo.

Izvedba je bila namijenjena učenicima s idejom da se otklone predrasude o „strogom“ odnosu između učenika i profesora te o tome da profesori ne znaju biti opušteni. Rasplesani profesori su svojim maturantima pokazali prilično otkačenu točku koja je potaknula učenike da se pridruže plesnom podiju te su se na taj način još više povezali. Kada je snimka postavljena na YouTube kanal stekla je veliku medijsku pozornost te je video pregledalo više od 200 000 gledatelja. Podcast je snimljen u okviru projekta NuMe i programa CIMAJ.

Voditelji podcasta: Luka Bajto i Nera Matas

Redatelj i autor videa: Luka Bajto

Tehničari: Borna Bertić i Antonia Pavić

Podrži izvrsna.hr

Daj nam svoje mišljenje! Odvojite malo vremena i podijelite s nama vaše prijedloge, ideje ili postavite pitanje.

Javite nam se još danas!