Select Page

Predstavljanje tima Bolski reporteri

Predstavljanje tima Bolski reporteri

Učenički tim novinara naše škole zove se Bolski reporteri. Pod vodstvom mentorice Karle Marinković, jednom tjedno se nalazimo kako bismo izvještavali o događanjima u našoj školi te uspjesima naših učenika.

Na našem novom Cimaj projektu pod nazivom Bolsko blôgo radimo od listopada, a cilj nam je otkriti tradiciju i običaje našeg malog mjesta kroz razgovor s mještanima i reportaže. Na samom kraju našeg projekta, u suradnji s Turističkom zajednicom Bol izradit ćemo knjižicu s bolskim običajima koja će sadržavati naše tekstove prevedene na strane jezike te fotografije i video zapise. Cilj nam je približiti kulturnu baštinu svojim vršnjacima, mještanima, turistima i zainteresiranima na području naše županije.

U našem timu je 7 članova. Tonka, Miriam, Nika i Vanesa zadužene su za pisanje i objavu tekstova na društvenim mrežama i uređivanje video zapisa. Ema je uglavnom zadužena za istraživački rad i fotografiranje/snimanje. Tara i Celina povremeno pišu tekstove i uređuju fotografije. Na svakom zadatku radimo kao tim.

Redovito objavljujemo na našoj stranici i društvenim mrežama, a u krakom video zapisu smo se predstavili.

Podrži izvrsna.hr

Daj nam svoje mišljenje! Odvojite malo vremena i podijelite s nama vaše prijedloge, ideje ili postavite pitanje.

Javite nam se još danas!