Select Page

Prijava osnovnih škola za sudjelovanje u programu usavršavanja djelatnika

Prijava osnovnih škola za sudjelovanje u programu usavršavanja djelatnika

Poštovani,

kao aktivnost u projektu Regionalni znanstveni centar Panonske Hrvatske (RZC PAN HR), u sklopu poziva Jačanje STEM vještina u osnovnim školama i razvoj Regionalnih znanstvenih centara za osnovnoškolski odgoj i obrazovanje u STEM području, financiranog iz programa EGP (Europski gospodarski pojas) financijskog mehanizma za razdoblje od 2014. – 2021 provodi se program usavršavanja. Upravitelj programa je Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Program usavršavanja odgojno-obrazovnih djelatnika za rad s darovitim učenicima u okviru ovog projekta cjelovita je, strukturirana i na primjerima temeljena edukacija, a cilj joj je osiguravanje kompetencija za rad s darovitim učenicima, ali i izrada potrebne dokumentacije školama kako bi implementacija rada s darovitima bila sustavna, utemeljena i kvalitetno isplanirana.

Prijaviti se mogu osnovne škole s područja Osječko-baranjske i Virovitičko-podravske županije koje imaju pet zainteresiranih odgojno-obrazovnih djelatnika.

Financijska sredstva za provedbu programa usavršavanja osigurana su u okviru projekta RZC PAN HR, što je jedinstvena prilika za besplatno stručno usavršavanje djelatnicima prijavljenih škola.
Prijava škola za sudjelovanje u programu usavršavanja obavlja se grupno na način da svaka škola imenuje koordinatora projekta, koji obavlja prijavu pet djelatnika (koordinator + četiri djelatnika) unosom traženih podataka preko službeno objavljene poveznice.

Škola prijavljuje djelatnike za sudjelovanje u programu usavršavanja putem poveznice
https://forms.gle/FB85CcASUNue7HGu5

Na sljedećim poveznicima možete pronaći tekst natječaja sa svim detaljima:

LINK

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na info@ci-sdz.hr
Veselimo se budućoj suradnji,

Vaš CI SDŽ

Podrži izvrsna.hr

Daj nam svoje mišljenje! Odvojite malo vremena i podijelite s nama vaše prijedloge, ideje ili postavite pitanje.

Javite nam se još danas!