Select Page

Projekt NuMe (Nazor u medijima)

Projekt NuMe (Nazor u medijima)

Projekt NuMe (Nazor u medijima) V. gimnazije Vladimir Nazor Split, prijavljen u okviru programa CIMAJ Centra izvrsnosti SDŽ, obuhvaća različite aktivnosti praćenja, snimanja i izvještavanja o školskim i drugim aktualnostima.

Projekt vode učenici uključeni u multimedijsku skupinu koji su daroviti u području korištenja različitih medija (pisanje, snimanje, voditeljske kompetencije, montiranje, gluma). To su: Luka Bajto, Megi Ban, Matea Bekavac, Borna Bertić, Dorotea Jurčević, Nina Kotarac, Ana Ković, Nera Matas, Antonia Pavić, Lucija Puratić, Ivan Jakov Radoš i Nina Videka.

 

Projekt NuMe je posvećen temama kao što su volontiranje i prevencija nasilja, kako bi se kod učenika potaknuo razvoj empatije. Učenici će snimati reportaže – Nazorove vijesti koje će pratiti aktivnosti unutar škole i šire, a također će se okušati u snimanju podcasta, video spota, igrano – dokumentarnog filma te će osmisliti različite društvene aktivnosti humanitarnog karaktera. Sve aktivnosti osmišljavaju i provode učenici uz pomoć mentora. To su: Robert Aralica, Anita Baras, Ivana Beretin Mornar, Lucija Bižaca, Anita Ezgeta i Željka Friganović Jerončić.

Više informacija o projektu i multimedijskoj ekipi možete saznati u videu!

Podrži izvrsna.hr

Daj nam svoje mišljenje! Odvojite malo vremena i podijelite s nama vaše prijedloge, ideje ili postavite pitanje.

Javite nam se još danas!