Select Page

SIS Connect: Bridging School and Community

SIS Connect: Bridging School and Community

Predstavljamo ovogodišnje sudionike projekta CIMAJ iz međunarodne škole Split International School. Prije tri godine krenuli smo na obrazovno putovanje utemeljeno na međunarodnom International Baccalaureate (IB) programu. Posebnost naše škole jest što se sva nastava organizira i vodi na engleskom jeziku osim nastave Hrvatskog jezika i drugih stranih jezika. Projekt „SIS Connect: Bridging School and Community” omogućit će vam da zavirite u naš školski život, saznate više o IB programu, čujete naše priče i postanete dio naše zajednice.

Cilj projekta jednostavan je i jasan: povezati se s lokalnom zajednicom na inovativan i dinamičan način. Želimo vam pokazati tko smo mi – učenici i nastavnici koji čine srce ove škole – kroz prizmu naših projekata i svakodnevnih iskustava. Da biste bolje razumjeli što i kako radimo, redovito ćemo vas obavještavati na društvenim stranicama škole.

Samostalnom izradom raznih medijskih projekata, od podcasta i intervjua do reportaža i dokumentarnih filmova, istražujemo i dokumentiramo život u našoj školi i lokalnoj zajednici.

Želja nam je surađivati s drugim školama, udrugama i institucijama koje djeluju na splitskom području te tako stvarati nove mostove u našem društvu. Zajedno s vama želimo postati aktivni sudionici u promociji obrazovanja i međukulturalnog života u našem gradu i županiji. Pozivamo vas da nam se pridružite na ovom putovanju te da zajedno oblikujemo budućnost obrazovanja.

Na kraju ili na početku, želimo vam predstaviti nas – sudionike ovog projekta – u jednom kratkom videozapisu.

Podrži izvrsna.hr

Daj nam svoje mišljenje! Odvojite malo vremena i podijelite s nama vaše prijedloge, ideje ili postavite pitanje.

Javite nam se još danas!