Select Page

Školski tim OŠ Marjan

Školski tim OŠ Marjan

Naš najdraži profesor informatike Boris Aračić. Uvijek nasmijan i sretan. S osmijehom na licu odgovara i na naša nepotrebna pitanja kojih ima kao terabajt bajtova. Satove čini zabavnima igrama Kahoota, no kad je vrijeme za ozbiljan rad, daje sve od sebe jer, kako kaže – „Nema ocjene ispod petice.“

Profesorica Blanka Krnić, voditeljica našeg tima. Osmijeh joj je uvijek na licu, a podučavanje joj nikada ne pada teško. Puna je razumijevanja kada treba – pa čak i kada je molimo da nas poštedi ispitivanja. Geografiju smo zbog nje zavoljeli, a i projekti su pod njenim vodstvom šala mala. Ona je zaslužna za okupljanje našeg tima i pokretanje projekta Marjan za Marjan.

Naša zamjenska razrednica i profesorica hrvatskoga jezika, profesorica Ivana Grandić Komljen. Nikada joj nije teško slušati o našim ljubavnim i školskim jadima, savjete uvijek spremno dijeli. Jako se trudi da nam gramatika i pravopis ne budu bauk. Ne oprašta nepročitane stranice knjiga jer, kako kaže, „Lektira se čita od korice do korice“. Jezična je savjetnica našeg tima.

Vrlo draga i duhovita osoba, Mate Planinić. U svemu uspijeva pronaći nešto pozitivno, a njegovo je vedro raspoloženje vrlo zarazno. Ambiciozan je i voli imati odlične ocjene, no svoje znanje ne čuva ljubomorno, već je uvijek spreman pomoći drugima. U slobodno vrijeme uči svirati gitaru i pjeva u zboru. Vidi se u III. gimnaziji, a mi se toplo nadamo da će to uspjeti ostvariti. Držimo mu palčeve, no malo smo i ljubomorni na one koji će „preuzeti“ našeg Matu.

Naš dragi prijatelj Tin Galinović  zvan Gali. Odličan u svim predmetima, petica prepun e-dnevnik. No, iz hrvatskoga uvijek fali jedan bod za pet. Tih je i povučen, ali kad njega uhvati žuta minuta, šale sipa iz rukava. Naš je razredni joker „pitaj Tina“. Voli nogomet i u njemu je baš dobar, no mi ga, ipak, u budućnosti vidimo na čelu znanstvenog, a ne nogometnog tima.

 Chiara Mjeda, odlična učenica i još bolja prijateljica. Ništa joj nije teško za druge – spremno pokloni i savjet i domaću zadaću kad treba. Natjecanja su za nju izazov i uvijek daje sve od sebe, a njezin natjecateljski duh kao da gura i sve ostale da se trude i budu bolji. Svestrana je i nema predmeta koji joj ne ide.

Dio našeg malog tima je Karla Kuštre, naš dobri duh tima. Jako je dobra prijateljica, ali i odlična učenica. Potrebna je našem timu jer je maštovita, brzo i lako zaključuje, s lakoćom smišlja tekstove te je svima rame za plakanje u bezizlaznim situacijama. Što je najvažnije, u svemu što radi uživa. Naravno, postoje i njeni loši dani, ali i tada daje sve od sebe da zadatak što bolje odradi.  

Jure Meštrović se odlučio pridružiti našem projektnom timu samo kako bi propustio nekoliko školskih sati i ispitivanja. Šalu na stranu, Jure je jako dobar geograf – geografski atlas najbolji mu je prijatelj, ne ispušta ga iz ruku. Njegovo ćemo znanje u našim zadatcima itekako znati iskoristiti. Jako je vrijedan, od svojih snova ne odustaje lako pa je velika motivacija kada istražujemo za projekt. Lijepo se i jezično izražava što doprinosi izradi naših vijesti i reportaža.  

Aneta Damjanić slovi kao najpametnija u našem timu, ona uvijek nađe način da bi riješila problem. Jednostavno, moraš je dobro upoznati da bi je shvatio. Jako je vrijedna i odlučna u svemu što radi, a to nas neodlučne uvijek gura naprijed. Uz sve to, predana je i pedantna u radu, ništa ne prepušta slučaju, a sve što radi mora biti razrađeno do najsitnijih detalja. Svakom timu je potrebna jedna takva Aneta. 

Naša vječna pričalica i vrijedna pčela radilica, Ana Despalatović. Ona uvijek ima nešto za dodati, što nas spašava u trenutcima bezidejnosti.  Zabavna je pa podiže atmosferu u našem timu, a svojim kreativnim idejama i ružno napravi lijepim.

 

Aneta Damjanić, Ana Despalatović, Tin Galinović, Karla Kuštre, Jure Meštrović, Chiara Mjeda, Mate Planinić

Podrži izvrsna.hr

Daj nam svoje mišljenje! Odvojite malo vremena i podijelite s nama vaše prijedloge, ideje ili postavite pitanje.

Javite nam se još danas!