Select Page

Unaprjeđenje odgojno-obrazovnog sustava u HBŽ kroz uspostavu CI

Unaprjeđenje odgojno-obrazovnog sustava u HBŽ kroz uspostavu CI

Hercegbosanska županije od danas aktivno kreće u unaprjeđenje i osnaživanje odgojno-obrazovnog sustava kroz projekt uspostave Centra izvrsnosti HBŽ.

Na radnom sastanku održanom danas, 10. listopada 2023. u Livnu, Hercegbosanska županija u suradnji s ostalim partnerima na projektu predstavila je rezultate analize stanja u odgojno-obrazovnom sustavu u njihovoj županiji koji su im bili potrebni za početak provedbe projektnih aktivnosti.

Na temelju povratnih informacija ravnatelja i odgojno-obrazovnih djelatnika osnovnih i srednjih škola s područja HBŽ detektirana su ograničenja i nedostatci u radu odgojno-obrazovnog sustava te su dogovoreni načini za unaprjeđenje i razvoj sustava u cjelini.

Uz domaćine, predstavnike Hercegbosanske županije te ostale projektne partnere na sastanku su bili prisutni i predstavnici Centra izvrsnosti SDŽ, ravnatelj Ivica Zelić i predsjednik Upravnog vijeća CI SDŽ Ilija Krišto.

Zajedničkom suradnjom stvorit će se preduvjeti za realizaciju svih projektnih aktivnosti te tako doprinijeti osnaživanju odgojno-obrazovnog sustava u Hercegbosanskoj županiji.

Podrži izvrsna.hr

Daj nam svoje mišljenje! Odvojite malo vremena i podijelite s nama vaše prijedloge, ideje ili postavite pitanje.

Javite nam se još danas!